Al 3 generaties is Traiteur Doucé een familiebedrijf waar een goede prijs- kwaliteitsverhouding altijd hoog in het vaandel gedragen wordt.
Eind jaren 60 van de vorige eeuw – koken op verplaatsing is dan nog een hele onderneming – blijkt in het landelijke Wurfeld steeds meer vraag naar een “gooj koeëk”.
Eloi Doucé en zijn vrouw Mia Vermeulen besluiten het erop te wagen en samen met de zus van Mia, Madeleine, bouwen ze al snel heel wat bekendheid en een goede reputatie op. Hun passie, hard werk en goedlachse service zijn de bouwstenen van hun succes. Want ‘Klant is Koning!’
Wanneer Leo, de zoon van Mia, beslist om naar de Hotelschool in Hasselt te gaan is opvolging verzekerd. Jarenlang werken moeder en zoon zij aan zij, samen met Tantje. Dankzij een goede sfeer en een fikse portie doorzetting wordt de zaak verder uitgebouwd en naar een ander niveau getild.
Tegenwoordig drukt de jongste generatie meer en meer haar stempel. Met een moderne touch, maar ook met dezelfde zorg voor kwaliteit!
Passie voor eten is ons vak!
U kunt bij ons terecht voor al uw feesten of andere gelegenheden:
- Warme en koude buffetten
- Recepties
- Barbecues
- Babyborrels
- Ontbijten
- Feestmenu’s
- Koffietafels
Voor een uitgebreid overzicht van ons aanbod: klik hier!